Succé! Årets ljusglober nästan slutsålda, nya beställda…

En av årets nyheter har varit den Ovala ljusstenen och den de tre Ljusgloberna, 20/35/50 cm i diameter. Vi fick hem leveransen i Mars och mindre än 2 månader senare är vårat lager nästan slutsålt. Men det behöver inte innebär att ni som privatperson inte kan få tag i dessa produkter, då flera av våra återförsäljare fortfarande har lager kvar.

Vi har beställt en ny leverans som kommer i Augusti, där det även kan tillkomma några nyheter. Hösten och vintern är en tid där ljus verkligen behövs för att bryta det mörker som då infinner sig. Våra nya belysningar klarar kyla, så de passar perfekt för det ändamålet.

De LED RGB-lampor med E27 sockel som passar att använda i ljusgloberna / ljusstenen, finns fortfarande i lager. Med denna lampa, kan man enkelt förändra upplevelsen av ljusinstallationen. En annan rolig sak som lampan kan användas till är att sätta i en inomhuslampa på t.ex. ett barnkalas och så skapas en härlig discoupplevelse, om man väljer något av de förprogrammerade färgspelen som finns för lampan.