Hur många av er har inte störts av fula plastiga kantband och velat ha något bättre? Det finns förstås kantband i metall som är snygga, men dyra, svåra att böja och allmänt struliga att montera.

Under de senaste åren har Ecolat kantband erövrat Europa och nu finns de även i Sverige.

 

Ecolat skapar stabila kanter som avskiljer olika material på ett suveränt sätt. Genom att det finns i olika höjder är det enkelt att ha olika tjocklek på markmaterialet.

 

Ecolat ligger på rulle i 25 meter eller bitar på 2 meter. Många återförsäljare säljer det avsågat i den längd du behöver. Kantbandet består av återanvänt materail i kraftig, matt lite skrovligt plastmaterial som är UV resistent. Kantbandet finns 14 och 19 cm högt. Vill du ha högsta stabilitet kan du enkelt förankra det med fästhakar på 38 eller 63 cm längd

Fästhakarna slås ner i marken och du förankrar kantbandet enkelt med skruv. Du behöver bara fästhakar om du vill ha en absolut stabil kant. Hakarna sätts normalt med 1 meters mellanrum men vid mycket krävande montering och stabilitet 50 cm.

.

 

Ecolat är enkelt att böja och gör det enkelt att klippa gräsmattan över kanten om den monteras på rätt djup

 

 

 

.

Grus och stengångar avskärmas enkelt mot planteringar. Ingen risk att materialen blandas, Kantens neutrala färg smälter lätt in i miljön

 

 

Med en vanlig kant är det nästan omöjligt att få både mjuka böjliga kanter OCH stabila avgränsningar.

 

Vem vill inte ha en egen grönsaksodling. Med Ecolat blir det inte bara ordning, det blir snyggt och mycket mer flexibelt än med tråkiga pallkragar.

 

Att sätta ordentliga barriärer runt träd är enkelt tack vare att Ecolat är enkelt att böja och håller sig på plats.

 

 

 

Du ser själv på bilderna att i varje trädgård där det behövs avgränsningar är Ecolat det enkla och naturlig valet. Hör med våra återförsäljare som du enkelt hittar på www.pondteam.se under rubriken återförsäljare.