Läs igenom texten så lär vi dig hur du använder doseraren / symtomguiden. Det tar bara fem minuter!

 

Börja med att i huvudfönstret klicka på doseraren / symton i dammguiden

 

doserare logo

 

Du får då upp följande bild

 

bild 1

 

Pilen längst upp tll vänster tar dig alltid tillbaka ett steg. Huset längst upp till höger tar dig alltid direkt tillbaka till huvudskärmen

Du klickar på den bild som beskriver vad du vill veta mer om.

 

vattenpreparat bild 2

 

Har du klickat på bilden preparat eller symtom kommer det upp en bild där preparaten är kategoriserade efter användningsområde respektive vilket symton du vill ha hjälp med.

 

vattenpreparat bild 3

 

Bilden visar alla preparat som visas om du klickat på symtomen ” mot alger ” Vill du veta mer specifikt något om ett visst preparat så klickar du på bilden. Vi klickar på Algosol och då visas nästa bild.

 

vattenpreparat bild 4

 

Här visas detaljerad information om algo sol och vad det hjälper mot. Du kan också få fram bruksanvisning om du i detalj vill veta hur det fungerar och används. Klickar du i rutan ”spara” kan du alltid snabbt få tillgång till dina preparat.

Ibland kan det vara svårt att räkna ut doseringen. Inte nu längre! Klicka på räknaren uppe till höger.

 

vattenpreparat bild 5

 

Ett fönster öppnar sig och du fyller bara i hur många liter din damm innehåller och du får den exakta doseringen som behövs.

 

 

sjuk fisk

 

Misstänker du att dina fiskar är sjuka eller ser du något konstigt på fisken? Då är vår symtomguide verkligen ett unikt hjälpmedel. Klicka på den sjuka fisken i symtonguidens huvudfönster. Du får då en bild som ser ut som ovan. Se vilket symton som liknar det du har och klicka på motsvarande bild. Du får då reda på vilken medicin som skall användas och hur den doseras. Enklare kan det knabbt bli att ställa en dignos.

Vill du prova direkt hur det fungerar. Klicka här!

 

Vill du öppna vår dammguide direkt? Klicka här.